markt

WATER ZUIVERINGEN EN RIOOL GEMALEN


Gedurende de afgelopen twee decennia heeft Aspatec Holland zich als een betrouwbare partner bewezen op het gebied van afvalwaterzuivering. Ons standaard assortiment omvat emissiedamp- en geurfilters die specifiek ontworpen zijn voor toepassingen bij o.a. pompgemalen, kelders en drukriolen. Wij bieden niet alleen advies, maar leveren ook producten die naadloos aansluiten op de specifieke behoeften van jouw situatie.

In Alphen aan den Rijn beschikt Aspatec Holland ter plaatse over de mogelijkheid om hoogwaardige filtratiesystemen op maat te ontwikkelen, volledig afgestemd op jouw wensen en eisen. Alle benodigde filtermaterialen worden geleverd en kunnen na gebruik worden gerecycled door Aspatec Holland.

Ons aanbod omvat standaard emissiedampfilters voor verschillende toepassingen, zoals rioolgemalen, drukriolen, bergingskelders, vacuümgemalen, enzovoort. Deze filters variëren in capaciteit van 10 m³/uur tot wel 6000 m³/uur, en zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder roestvast staal, HDPE, gecoat staal of betonuitvoering.

Daarnaast biedt Aspatec Holland uitgebreide onderhoudsdiensten voor jouw zuiveringsinstallatie. Ons eigen onderhoudsteam voert alle benodigde werkzaamheden uit, inclusief het vervangen en afvoeren van gebruikte filtermaterialen. Kwaliteitscontroles worden uitgevoerd in onze eigen faciliteit in Alphen aan de Rijn en worden direct gerapporteerd.