markt

WATER ZUIVERINGEN EN RIOOL GEMALEN


Aspatec Holland heeft zicht de afgelopen 20 jaar bewezen als betrouwbare partner in het zuiveren van afvalwater. Aspatec Holland beschikt over een standaard programma van emissiedamp- en geurfilters voor o.a. pompgemalen, kelders en drukriolen. We kunnen je voorzien van advies en producten die naadloos aansluiten op jouw situatie. In Alphen aan de Rijn is Aspatec Holland op locatie in staat om hoogwaardige filtratie systemen specifiek op maat en naar jou wensen en eisen te ontwikkelen en produceren.

Alle benodigde filtermaterialen kunnen worden geleverd en kunnen na eindgebruik worden gerecycled door Aspatec Holland. Wij beschikken over standaard emissiedamp filters voor rioolgemaal, drukriool, bergingskelder, vacuümgemaal enz. standaard van 10M3/uur tot wel 6000M3/uur luchtfilters. Alle filters zijn beschikbaar in verschillende materialen te verkrijgen, R.V.S., HDPE, Staal gecoat of betonuitvoering.

Aspatec Holland is ook instaat om alle onderhoudswerkzaamheden voor je zuiveringsinstallatie uit te voeren. Onderhoud wordt uitgevoerd door onze eigen onderhoudsdienst die zorgdraagt voor het vervangen en afvoeren van gebruikt filtermaterialen. Kwaliteit controles worden in Alphen aan de Rijn in ons eigen faciliteit uitgevoerd en rechtstreeks gerapporteerd.