over ons

ASPATEC AIR & WATER FILTRATION

Het einde van jouw bedrijfsproces is ons beginpunt.


Minimale uitstoot, vervuiling en belasting van het milieu is onze missie.
Wij zijn bij Aspatec Holland ons zeer bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid om het milieu zo minmogelijk te belasten. Alle adviezen, producten en diensten van Aspatec Holland zijn specifiek gericht op het bieden van oplossing voor de zwaarste zuiveringseisen die aan bedrijven worden gesteld.

Alle klimaatveranderingen dragen eraan bij dat de overheid steeds strengere maatregelen aan bedrijven op leggen. Aspatec Holland blijft steeds bezig met het innoveren van processen en het verbeteren van de kwaliteit van onze producten om aan de gestelde eisen te voldoen.

Onze conclusie is om die reden: een schoner eindproduct betekent minder belasting op de omgeving en het milieu. Jouw bedrijfsvoordeel is een vermindering in de kosten door een verminderd aantal vervuilingseenheden. Dit levert 100% winst op voor iedereen.

ONZE WERKWIJZE

Aspatec Holland streeft om de hoogste kwaliteit producten, diensten en service te leveren aan al onze klanten. Wij besteden net zoveel aandacht aan de klant die periodiek 1 zak aan filtermateriaal afneemt, als de klant die onze volledige service en logistiek laat draaien.

Wij houden altijd ons oog op de toekomst om onze processen te verbeteren en te innoveren. Onze processen zijn niet alleen klantgericht, onze organisatie heeft de ambitie om de wereld te verbeteren. Dit is de service die Aspatec Holland levert aan haar klanten en een duurzaam milieu.

Wist je dat?

Aspatec Holland…


Alle metingen voor het plaatsen van het juiste filtersysteem zelf uitvoert. Beschikt over haar eigen onderzoek en test faciliteiten om de monsters van jouw afvalstroom zelf te analyseren. Service en periodiek onderhoud aan filtersystemen zelf uitvoert. Beschikt over een volledig wagenpark om filtersystemen op industrieel formaat zelf te onderhouden.