toepassing

BELUCHTING EN ONTLUCHTING

 
Met een doeltreffende ontluchting en beluchting van uw afvoersysteem voorkomt u zowel geurproblemen als wateroverlast bij een verhoogd niveau van rioolwater. Aspatec Holland biedt een uitgebreide selectie van geschikte, lekvrije oplossingen voor beide aspecten.


Beluchting

Niemand wenst onaangename geuren in huis als gevolg van gebrekkige beluchting. Wij presenteren een uitgebreid assortiment beluchters die garant staan voor een foutloze luchttoevoer in de afvoerleidingen. Door deze beluchters te gebruiken, kun je de onderdruk in de leidingen, vaak de oorzaak van geurhinder, effectief voorkomen.

Ontluchting

Essentieel voor het vermijden van geur- en wateroverlast bij een verhoogde stand van rioolwater is de ontluchting van jouw binnen-riolering. Dit wordt meestal bereikt door middel van een ontspanningsleiding die vanuit de afvoer naar het dak leidt. Wij assisteren jou bij het kiezen van de juiste ontluchtingskap voor een waterdichte oplossing.

TEAM ASPATEC

Draag jij net als ons een steentje bij aan een beter milieu? Bij Aspatec Holland werken we elke dag hard om dit te realiseren.

Neem contact met ons op en vraag hoe jij met jouw bedrijf kan bijdragen!