markt

INDUSTRIE


Aspatec Hollands emissiedampfilters voor chemische- en organische dampen vinden wijdverspreide toepassing in de industrie. Ons assortiment omvat diverse standaard filtermedia, maar de optimale prijs-prestatieverhouding wordt bereikt wanneer we samenwerken aan een specifieke samenstelling die naadloos aansluit op jouw emissiedampen.

Bij Aspatec Holland kun je niet alleen rekenen op advies over standaard emissiedampfilters, maar wij bieden ook op maat gemaakt advies. Wij presenteren een turn-key oplossing waarbij alle emissiedampen volledig in kaart worden gebracht. Na grondige bespreking van alle bevindingen ontvang je een advies over welke filtermedia en combinaties het beste aansluiten, inclusief de engineering, op maat gemaakte productie en de installatie van filtermedia.

Het onderhoud van zowel standaard als op maat gemaakte emissiedampfilters kun je zelf uitvoeren, maar kun je ook de expertise van Aspatec Holland voor inschakelen. Met onze eigen mensen en faciliteiten zijn we in staat alle benodigde werkzaamheden uit te voeren. Gebruikte filters worden door ons afgevoerd en gerecycled