markt

INDUSTRIE


De emissiedamp filters voor chemische- en organische dampen van Aspatec Holland worden veelvoudig toegepast in de industrie. Wij beschikken over diversen soorten standaard filtermedia, maar de beste prijs performance wordt behaald wanneer je werkt met een eigen samenstelling die exact aansluit op jouw emissiedamp.

Aspatec Holland kan je niet alleen adviseren over standaard emissiedamp filters, het is ook mogelijk om een advies op maat te ontvangen. Aspatec Holland biedt een turnkey oplossing aan waar alle emissie dampen inzichtelijk worden gemaakt. Alle bevindingen worden besproken en dan ontvang je een advies over: welke filtermedia en combinaties het beste aansluiten, de engineering, op maat productie en plaatsing van filtermedia.

Het onderhoud van je standaard en op maat gemaakte emissiedamp filters kan je zelf uitvoeren, maar het is ook mogelijk om Aspatec Holland in te schakelen. We beschikken over onze eigen mensen en faciliteiten om alle werkzaamheden uit te voeren. Gebruikte filters voeren wij af en worden gerecycled.