toepassing

CORROSIE BESTRIJDING

 
De vraag naar luchtruimten met gegarandeerde zuivere lucht wordt steeds urgenter in de industrie, met name in omgevingen zoals serverruimtes en werkruimtes waar gevoelige meetapparatuur wordt gebruikt. In dergelijke ruimtes kan corrosie aanzienlijke invloed hebben op productiviteit en nauwkeurigheid.

In deze ruimtes zou corrosie de productiviteit en nauwkeurigheid sterk beïnvloeden. Hier is een G1 ISA-classificatie voor de luchtzuiverheid aan gekoppeld. Om de zuivere lucht te behalen is er 4-traps filtersysteem opgebouwd met filters die zich richten op: schimmels, zure gassen en fijne stofdeeltjes. Het Aspatec Holland luchtzuiveringssysteem bestaat uit een 4-traps filter dat als volgt is opgebouwd:

Daarom is een G1 ISA-classificatie voor luchtzuiverheid van essentieel belang. Om deze zuivere lucht te waarborgen, hebben we een 4-traps filtersysteem ontwikkeld, gericht op het filteren van schimmels, zure gassen en fijne stofdeeltjes.

Het luchtzuiveringssysteem van Aspatec Holland omvat de volgende opbouw:

  1. Elektropotentiaalfilter EU9 voor het afvangen van schimmels en sporen;
  2. Chemisch filter voor het afvangen van schadelijke gassen;
  3. Aspatec Holland filtermedia type: Odoroxidizer en OdorCarbon filtermedia;
  4. Fijnstoffilter EU9 voor het afvangen van stofdeeltjes;

Wij waarborgen dat ons volledige 4-traps filtersysteem voldoet aan de Delta 1-norm, waarmee we optimale luchtzuiverheid garanderen in ruimten waar dit van essentieel belang is voor de productiviteit en nauwkeurigheid.

TEAM ASPATEC

Draag jij net als ons een steentje bij aan een beter milieu? Bij Aspatec Holland werken we elke dag hard om dit te realiseren.

Neem contact met ons op en vraag hoe jij met jouw bedrijf kan bijdragen!