Waterfiltersysteem

Schoon water met het beste waterfiltersysteem

 

Meer over waterfiltersystemen

Voor meer informatie kun u altijd bij ons langs komenAfspraak maken

Toepassingsmogelijkheden

Het waterfiltersysteem wordt veel toegepast in vetputten bij restaurants evenals bij grotere systemen op vakantieparken, in hotels, bij voedselproducenten, rioolstelsels en autowasstraten. Het waterfiltersysteem heeft zichzelf tevens bewezen voor open water ter preventie van algenplagen.

 

Meer over ons waterfiltersysteem kan u vinden op de daarvoor speciaal ingerichte pagina. Ook mag u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij kijken uit naar het contactmoment, zodat wij u alles over ons waterfiltersysteem kunnen vertellen.

 

Filtersysteem AspaTabs

Luchtbehandelingsysteem

LuchtbehandelingssysteemAspatec Holland heeft twee specialistische uitgangspunten. Enerzijds richten wij ons op het filteren van water in de breedste zin van het woord. Dus voor ondernemingen, industriële complexen, waterschappen en meer kan u altijd bij ons terecht. Hetzelfde geldt voor lucht ioniseren, want anderzijds zijn wij gespecialiseerd in het filteren van lucht.

 

Aspatec Holland heeft voor een luchtbehandelingsysteem diverse filtermedia ontwikkeld die gericht zijn op het filteren van vieze geuren. Dat is niet het enige, want het luchtbehandelingsysteem kan tevens ingezet worden ter preventie van de uitstoot van schadelijke emissie. Hiermee zijn onze oplossingen multifunctioneel die wij vooral op de zakelijke markt veelvuldig toepassen.

 

Wij denken graag met u mee over de juiste en beste manier om lucht te filteren in uw onderneming. Dat kan een industrieel complex zijn waar u werkt met gevaarlijke en chemische stoffen. Ook kan het een zuivelfabriek betreffen. Waar u ook een oplossing voor zoekt, Aspatec Holland is uw partner in het zuiveren van de lucht voor het creëren van een fijne werkomgeving en het voorkomen van stankoverlast.

 

Laat Aspatec Holland u informeren over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij komen graag bij u langs om uw situaties met betrekking tot luchtzuivering of waterzuivering te bekijken. Maak een afspraak of laat één van onze experts langskomen voor een geurmeting of onderhoudscontrole. Aspatec Holland staat u ter dienst met alle vormen van lucht- en waterfiltering.

 

Afspraak maken