Watertoepassing

Water is onmisbaar voor alles wat leeft op aarde. Water is naast zuurstof levensbehoefte nummer één. Water dient gezuiverd te worden volgens wettelijke eisen en hierin is Aspatec uw specialist.

 

Meer over watertoepassing

rsz_wagenpark001

Voor meer informatie kun u altijd bij ons langs komenAfspraak maken

rsz_xhxnudhm3l

Aspatec watertoepassingen

Schoon water uit de kraan is vanzelfsprekend voor elk huishouden, maar in de industriële sector is dat een ander verhaal. Water dient gezuiverd te worden volgens wettelijke eisen en hierin is Aspatec uw specialist. Bedrijven grijpen steeds meer naar een eigen waterzuiveringssysteem om daarmee de overbelasting van het riool te voorkomen. Hierdoor kan afvalwater direct bij de bron gezuiverd worden en deze oplossing wordt op veel gebieden toegepast waar veel afvalwater voorkomt. Dat is uiteenlopend van voedselproducenten tot restaurants en van vakantieparken tot industriële complexen.

AspaTabs

Om water schoon te houden dan wel te filteren heeft Aspatec een doeltreffende en effectieve oplossing in de vorm van AspaTabs. Deze luchtdicht verpakte tabletten bevatten bacteriën in slaapstand en chemische zuurstof. Zodra deze in aanraking komen met vervuild water, zullen de bacteriën actief worden. Samen met de aanwezige zuurstof zullen deze tabletten organisch slib, modder, natuurlijke oliën en vetten uit het afvalwater filteren.

 

Dit resulteert in een situatie waarbij alle aanwezige organische stoffen zoveel mogelijk worden opgelost en dat enkel niet-organische materialen overblijven. Hierdoor is het afvalwater voor een groot gedeelte al gefilterd, wat goed is voor het milieu en tevens voorkomt het overbelasting en extreme vervuiling van het riool. De uitstoot van afvalwater wordt fors teruggedrongen, waardoor u bijdraagt aan het gezond houden van ons ecosysteem.