Water filteren

Afval water filteren met Aspatabs.

 

Meer over water filteren

Voor meer informatie kun u altijd bij ons langs komenAfspraak maken

De AspaTabs zijn een zeer doeltreffende manier om afvalwater op een effectieve en semi natuurlijke wijze van hun afval te ontdoen. De AspaTabs zijn een ecologisch verantwoorde manier voor water filteren waarbij de tabletten bij aanraking met het afvalwater direct beginnen te zuiveren.

 

De AspaTabs zijn inmiddels een veel gebruikt middel bij grote en kleine bedrijven die op deze wijze snel en effectief hun afvalwater ontdoen van allerlei bacteriën. Meer weten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, wij vertellen u graag meer over water filteren met onze AspaTabs.

 

Offerte aanvragen

Veilig waterzuiveren met AspaTabs

WaterzuiverenZodra de AspaTabs in aanraking komen met het afvalwater zal hun zuiverende werking intreden. Deze tabletten werken goed voor water filteren, omdat ze chemische zuurstof bevatten. Deze zuurstof werkt samen met het zuurstof dat in modder, vetten en organisch slib in het afvalwater zit, waardoor er een effectief middel tot waterzuiveren ontstaat.

 

 

Het resultaat bij deze manier van waterzuiveren, is dat het water op niet-organische materialen na volledig wordt gezuiverd. Bijkomende voordelen zijn dat er nauwelijks corrosie optreedt bij pompleidingen, onderdelen, aanwezige metalen en beton. De AspaTabs zijn dus multifunctioneel. Naast waterzuiveren zorgt het tevens voor duurzaamheid van uw zuiverinstallatie.

 

De AspaTabs zijn inzetbaar in allerlei branches. Zo levert Aspatec Holland de AspaTabs aan diverse restaurants met kleine vetputten. Maar ook voor het water filteren in grotere systemen bij bungalowparken, voedselproducenten en meer worden de AspaTabs met succes ingezet.

 

Water filteren met de AspaTabs is een zeer simpele doch effectieve methode om water te ontdoen van afvalstoffen. Dat zorgt voor een reductie in kosten en stankoverlast, kies daarom voor de AspaTabs.

 

Meer weten? Neem een kijkje op onze informatiepagina over de AspaTabs of neem contact met ons op.

 

Filter water met AspaTabs Contact