Service

Wij beschikken over een eigen service- en onderhoudsdienst dat bestaat uit professionele en vakkundige medewerkers. U kunt daarom altijd op ons team van specialisten rekenen.

 

Meer over service

rsz_wagenpark001

Voor meer informatie kun u altijd bij ons langs komenAfspraak maken

AS600_Custom_Omrin

Aspatec service

Aspatec beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst dat bestaat uit professionele en vakkundige medewerkers. Voor het verlenen van een aanvullende service bij het gebruik van de Aspatec producten en diensten, kan u altijd op ons team van specialisten rekenen.

 

Wij bieden alle klanten de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten bij Aspatec. Dit kan gaan omtrent het gebruik van kleinere producten zoals de AspaTabs. Ook kunnen servicecontracten geheel ingericht worden naargelang de geplaatste filter- en zuiveringssystemen. Wij zullen samen met u het servicecontract afstemmen op uw wensen en dat bestaat onder andere uit een storingsdienst. Deze kan u via onze 24/7 calamiteitenlijn altijd bereiken. Er staat altijd iemand voor u klaar om u bij calamiteiten te ondersteunen. Tevens levert Aspatec bij een servicecontract periodiek onderhoud op alle systemen en u ontvangt vanzelfsprekend altijd een gedetailleerd servicerapport.

Aspatec onderhoud

Naast allesomvattende servicecontracten kunt u er ook voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit onderhoudscontract zit inbegrepen bij een servicecontract, maar richt zich puur op het periodiek onderhouden van de geplaatste producten door Aspatec.

 

Dat kan het vervangen van geurfilters zijn, het aanvullen van filtermedia, het schoonmaken van filtersystemen en meer. Het onderhoudscontract richt zich uitsluitend op de noodzakelijke werkzaamheden die bij de producten van Aspatec komen kijken. Graag bekijken wij met u wat voor onderhoudscontract voor u van toepassing is op de installaties in uw omgeving of onderneming.

 

Voor zowel de service- als onderhoudscontracten geldt dat wij deze tevens afsluiten met partijen die geen Aspatec producten gebruiken. Wij zijn flexibel en ons vakkundige en professionele team kan u altijd bijstaan bij alle vormen van lucht- en waterzuiveringssystemen evenals filtersystemen.