PlasmaTec

We kennen allemaal de problemen die ons mooie rioolstelsel met zich mee brengt. Rioolklachten zoals stank en aangetast materiaal door H2S met als gevolg dat u hogere onderhoudskosten heeft, door bijvoorbeeld pompstoringen. Aspatec heeft een revolutionaire oplossing gevonden.

 

Meer producten

Voor meer informatie kun u altijd bij ons langs komenAfspraak maken

rsz_xhxnudhm3l

Massa

In geval van virussen, bacteriën, schimmels, sporen en ander microbiologisch leven zullen deze door zuurstofoxidatie uitdrogen en niet in staat zijn zich te vermenigvuldigen.

Luchtgedragen stofdeeltjes zullen zich onder invloed van het ionenveld clusteren. Hierdoor zullen soortelijk gewicht en massa toenemen, waardoor de deeltjes makkelijker af te vangen zijn of zullen neerslaan.

 

Actieve kool Actieve kool bezit een fijne microstructuur (niet uniform) met een groot aantal zeer fijne poriën.

Gezondheidsvoordelen

Geur- en aerosoldeeltjes zullen door oxidatie worden geëlimineerd. Naast de vermindering van hinderlijke, schadelijke en onwelriekende stoffen in de lucht, worden ook gezondheidsvoordelen behaald: onderzoek toont aan dat de menselijke longen een voorkeur vertonen voor absorptie van schone geïoniseerde lucht.

Een gezonde lucht is van groot belang voor mensen met astma, copd, longemfyseem, hooikoorts en virus- of bacteriegedragen ziektes.