Over Aspatec

Aspatec is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in high-quality filterinstallaties ten behoeve van corrosie- en geurbestrijding. Ook zijn wij constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken voor luchtzuivering.

 

Meer over Aspatec

rsz_wagenpark001

Voor meer informatie kun u altijd bij ons langs komenAfspraak maken

rsz_xhxnudhm3l

Aspatec en het klimaat

Wereldwijd nemen de zorgen over klimaat, milieu en luchtvervuiling toe. Uitdagende tijden vragen om uitdagende oplossingen. Aspatec Holland BV is úw partner in innovatieve en duurzame zuiveringsinstallaties. Bij Aspatec zijn we continu op zoek naar veilige, milieuvriendelijke en vooral heldere oplossingen voor uw luchtproblemen. Of het nu gaat om het verminderen van geuremissie of het verbeteren van de kwaliteit van uw afvalwater – Aspatec streeft naar een optimaal resultaat. Daarnaast helpen wij u uw kosten te verlagen, de efficiency van uw systeem te vergroten en de wereld om ons heen schoner te maken.

Luchtfiltratie

Geurfilters van Aspatec zuiveren de lucht bij o.a. waterschappen en gemalen, afvalverwerkingsbedrijven, vleesverwerkers, asfaltproducenten en industriële bedrijven als voedselproducenten. Afhankelijk van de situatie filtreren onze installaties tot 99,9 procent op geur en gasphase. Wij produceren zelf de OdorOxidizer, een derdegeneratie adsorberend medium voor maximaal adsorberend vermogen tegen minimale kosten.

 

Waterzuivering

Om uw systeem schoon en geurloos te houden, biedt Aspatec Holland u een heldere oplossing: AspaTabs. De bacteriën in deze tabletten worden gebruikt in kleine vetputten bij restaurants, maar ook in grotere systemen bij bungalowparken en voedselproducenten. Uw waterzuivering blijft schoon en geurvrij, en organische slib, modder en natuurlijke oliën en vetten worden uit het afvalwater verwijderd. De tabletten kunnen tevens worden ingezet in rioolstelsels, bij autowasstraten en zelfs in open water ter voorkoming van algenplagen.

 

Als klant van Aspatec profiteert u niet alleen van schone luchten en systemen; ook de kosten voor de afvoer van uw afvalwater en het onderhoud van uw installatie gaan omlaag. Verstopping en aantasting van uw systeem en zelfs geuroverlast worden voorkomen met de unieke en effectieve AspaTabs.