Ontluchting riool

Weinig frisse lucht en lange stilstand van afvalwater in het riool veroorzaakt een vieze stank. Doordat Aspatec Holland werkt met een unieke methode voor stank verwijderen, kunnen wij zeer effectief bij de bron het overlast aanpakken.

 

Meer over ontluchting riool

Voor meer informatie kun u altijd bij ons langs komenAfspraak maken

Effectieve werking voor stank verwijderen

Doordat Aspatec Holland werkt met een unieke methode voor stank verwijderen, kunnen wij zeer effectief bij de bron het overlast aanpakken. Weinig frisse lucht en lange stilstand van afvalwater in het riool veroorzaakt een vieze stank. Door hier subtiele aanpassingen in te doen kan overlast voorkomen worden.

 

Om stank verwijderen effectief te laten zijn, zal er een pomp geplaatst worden die actief zuurstof (Ozon) toevoegt aan de pompput. Tegelijkertijd kan een geurfilter in deze pompput de restemissie filteren, waardoor de H2S en dus de stank zal afnemen en u geen overlast meer ondervindt. Deze systemen zijn in bestaande situaties gemakkelijk te plaatsen waardoor u snel van de stankoverlast af bent.

Ontluchting riool experts

Stank verwijderenAspatec Holland heeft zich door de jaren heen als expert gericht op onder andere ontluchting riool. Hiervoor hebben wij een effectieve maatoplossing ontwikkeld die zich bewezen heeft als een ideaal middel voor stank verwijdering. Wij zijn veelal actief op de zakelijke markt. Denk aan industrieterreinen, gemeentes, de agrosector, waterschappen en meer.

 

 

Ook voor u gaan wij graag aan de slag. Onze ontluchting riool experts bekijken graag met u uw situatie. Wij presenteren u een maatoplossing en u heeft hierbij de garantie dat er een effectieve oplossing geboden wordt, die zorgt voor stank verwijdering en preventie op termijn. Voor meer informatie over de ontluchting riool kunt u contact opnemen.

 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze rioolontluchtings producten.

 

Offerte aanvragen