Luchttoepassing

Luchtzuivering is in veel situaties gewenst en daarin kan Aspatec uw partner zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en toepassing van diverse geurfilters die de vieze (en schadelijke) lucht zuiveren.

 

Meer over luchttoepassing

rsz_wagenpark001

Voor meer informatie kun u altijd bij ons langs komenAfspraak maken

Service

Aspatec luchttoepassingen

Schone lucht is belangrijk voor mensen, dieren, het milieu, uw woonomgeving, bedrijf en meer. Schone lucht zorgt voor prettige leef- en werkomstandigheden en geuroverlast voorkomen is hierin van groot belang. De aantasting van schone lucht kan vervelende situaties opleveren en in ernstige gevallen zelfs schadelijk zijn.

 

Genieten van schone lucht terwijl u thuis zit is erg prettig, maar ook in werksituaties is schone lucht belangrijk. Niet alleen voor het werkproces, ook apparatuur kan leiden onder vervuilde lucht. Het is daarom belangrijk om corrosie aan uw apparaten en machines te voorkomen, want alleen dan heeft u de garantie dat het werkproces optimaal blijft. Dat geldt zowel voor de te gebruiken apparatuur alsook alle betrokken medewerkers.

 

Luchtzuivering is in veel situaties gewenst en daarin kan Aspatec uw partner zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en toepassing van diverse geurfilters die de vieze (en schadelijke) lucht zuiveren. Met haar luchtzuiveringssysteem kan Aspatec doeltreffend en bij de bron stank verwijderen en tevens preventieve middelen inzetten. Aspatec is werkzaam voor waterschappen, gemeentes, gemalen, afvalverwerkingsbedrijven, vleesverwerkers, asfaltproducenten, de industriële sector, voedselproducenten en meer.

Aspatec richtlijnen

Aspatec kan afhankelijk van de situatie met haar installaties tot 99.9% op geur en gasfase filteren. De luchttoepassingen die Aspatec realiseert worden gebaseerd op een aantal vragen per opdrachtgever.

 

  • Wat is de huidige luchtzuiverheid?
  • Is er kans op aantasting van uw elektronica?
  • Zijn er gevaarlijke situaties?
  • Welke filterinstallatie kan in uw huidige systeem worden geïntegreerd?
  • Welke voorzieningen en capaciteiten zijn noodzakelijk voor de omgeving?

Op basis van deze vragen zal Aspatec een meting uitvoeren op locatie om te bepalen wat de meest geschikte oplossing is. Deze luchttoepassing oplossing bestaat uit een aantal zaken. Zo is een correcte installatie belangrijk. Gaat het om een filtering bij de bron of bij de uiteindelijke uitstoot? Welke filtermaterialen zullen wij hier op inzetten en welke filtermedia gaan we gebruiken? Dit bekijken wij graag bij u op locatie om nadien met een treffende maatoplossing te komen.

 

Voor meer informatie over onze luchtzuiverings producten of één van onze andere maatwerk oplossingen kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

 

Offerte aanvragen