Afvalwaterzuivering

Gezuiverd afvalwater met onze AspaTabs

 

Meer lezen

Voor meer informatie kun u altijd bij ons langs komenAfspraak maken

 

 

 

 

Afvalwaterzuivering""

Aspatec helpt u bij afvalwaterzuivering

Aspatec helpt u bij uw afvalwaterzuivering. Wij bieden oplossingen aan diverse bedrijven om hun afvalwater te zuiveren. Van restaurants tot vakantieparken en van voedselproducenten tot industriële complexen. Wie u ook bent en wat voor bedrijf u ook heeft, wij staan u graag te woord. Afvalwater zuiveren is noodzakelijk om overbelasting van het riool te voorkomen. U moet zich – als bedrijf zijnde – houden aan allerlei wettelijke eisen. Aspatec helpt u graag bij dit proces. Vervuild afvalwater dient gezuiverd te worden, zodat het kan worden hergebruikt of kan worden geloosd in het oppervlaktewater. We willen de natuur immers zo schoon mogelijk houden en vrij houden van algenplagen. Wat wordt er allemaal uit het water gefilterd tijdens afvalwaterzuivering?

  • Organisch slib
  • Modder
  • Natuurlijke oliën
  • Natuurlijke vetten

Wij helpen u graag bij het verbeteren van de kwaliteit van uw afvalwater. Voor meer informatie over ons kunt u onze producten en projecten bekijken. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen of een afspraak inplannen.

 

Contact

 

Afvalwater zuiveren: hoe werkt het?

Wanneer u kiest voor afvalwaterzuivering door Aspatec, bent u ervan verzekerd dat het water vanaf de bron gezuiverd is. Wij gebruiken AspaTabs. Door AspaTabs in het water te doen, is een groot gedeelte van het afvalwater al gefilterd, dat is goed voor het milieu én voor het riool.

 

Wij gebruiken deze afvalwaterzuivering veel in vetputten bij restaurants, maar ook bij grotere systemen zoals in hotels, voedselproducenten, rioolstelsels, autowasstraten en vakantieparken. AspaTabs bestaan uit chemisch zuurstof en (slapende) aerobe bacteriën. Wanneer deze tabs in aanraking komen met vervuild water, gaan zij hun werk doen. Door het chemische zuurstof wordt het zuurstofgehalte verhoogd in het afvalwater en de Ph-waarde geneutraliseerd. Hierdoor verdwijnt de geur van waterstofsulfide en wordt corrosie van pijpen, pompen en kleppen voorkomen. Organisch slib, modder en natuurlijke oliën en vetten worden uit het water gefilterd. Het eindresultaat is gefilterd water, wat goed is voor het milieu en tevens zorgt voor minder belasting voor het riool.

 

Heeft u een bedrijf en zoekt u een manier voor uw afvalwaterzuivering? U bent bij Aspatec aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Offerte