Afspraak maken

Wilt u meer weten over een geurmeting of wat wij doen en daarbij graag persoonlijke uitleg? Vul dan hieronder het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Afspraak maken

rsz_wagenpark001

Voor meer informatie kun u altijd bij ons langs komenAfspraak maken

rsz_xhxnudhm3l

Maak een afspraak

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Dé oplossing voor stinkende riolering

Aspatec Holland heeft dé oplossing voor een stinkende riolering: het be- en ontluchtingsgeurfilter dat is uitgevoerd met koud plasma. Lange standtijden van het afvalwater veroorzaken hoge concentraties zwavelverbinding (H2S), met corrosie en stankoverlast als gevolg. Daarnaast verdwijnt de bufferfunctie van het riool doordat de afvoerpunten steeds vaker worden afgesloten om stankoverlast in de omgeving te voorkomen.

Aspatec Holland heeft een voordelige en doeltreffende techniek ontworpen waardoor het riool wordt voorzien van actief zuurstof wanneer het waterniveau in het riool daalt. Dit unieke filter/zuiveringsapparaat produceert actief zuurstof en ozon, waardoor direct een reductie optreedt van alle zwavelverbindingen in het riool.

Wanneer het waterniveau stijgt, wordt de lucht die uit het riool wordt gepompt gefilterd, waardoor deze geen geuroverlast in de omgeving veroorzaakt. Dit betekent dat de bufferfunctie van het riool intact blijft, of waar nodig zelfs wordt hersteld.