Luchtzuiveringsapparaat

Luchtzuiveringsapparaat voor effectief lucht zuiveren

 

Meer lezen

Voor meer informatie kun u altijd bij ons langs komenAfspraak maken

Altijd schone lucht

Schone lucht is belangrijk voor een leef- of werkomgeving. Het reduceert verzuim, vervelende werkomstandigheden en het zorgt voor eventuele lagere kostenposten in onderhoud. Schone lucht is dus van cruciaal belang op verschillende vlakken en om dat te realiseren passen wij graag de middelen van ons luchtzuiveringssysteem toe.

 

Met de oplossingen van Aspatec heeft u gegarandeerd frisse en prettige lucht om in te werken, maar ook uw omgeving zal hiervan profiteren. De uitstoot van schadelijke emissie evenals stank zal immers fors teruglopen. Aspatec Holland heeft haar middelen tot zuivering van de lucht met haar luchtzuiveringsapparaat inmiddels veelvuldig toegepast met succes.

 

Wij zijn veelal actief in de industriële sector waar scherpe eisen en wetten gelden voor de uitstoot. Wij bieden met onze standaard middelen een degelijk luchtzuiveringsapparaat, maar in uitzonderlijke gevallen ontwikkelen wij graag voor u een efficiënte maatoplossing. Meer weten? Neem contact met ons op, onze medewerkers zitten dagelijks voor u klaar om u te informeren.

 

Contact opnemen

Luchtzuiveringssysteem

LuchtzuiveringssysteemHet luchtzuiveringssysteem begint bij de filtermedia die in verschillende varianten verkrijgbaar is. De geurfilter kan gezamenlijk met een lucht ionisator geplaatst worden bij de bron of aan het einde van de afvoer. In beide gevallen zal het luchtzuiveringssysteem haar werk optimaal uitvoeren, wat gezonde en frisse lucht oplevert.

 

 

Het luchtzuiveringsapparaat van Aspatec Holland is door eigen ontwikkeling erg breed en divers toepasbaar. Dat zorgt ervoor dat veel klanten u al voor gingen. Ook voor u denken wij graag een maatoplossing uit met betrekking tot de zuivering van lucht. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze experts. Wij vertellen u graag alles over onze mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen