Lucht ionisator

Weer frisse lucht met onze lucht ionisator

 

Meer lezen

Voor meer informatie kun u altijd bij ons langs komenAfspraak maken

Effectief lucht ioniseren

Lucht ioniseren is de manier om de lucht in uw pand of omgeving zo veilig mogelijk en schoon te houden, waardoor er een aangename situatie ontstaat. Aspatec Holland beschikt over verschillende in-house ontwikkelde producten die toepasbaar zijn op allerlei situaties, waardoor het verwerkingsproces geoptimaliseerd wordt.

 

De lucht ionisator zal door middel van Ozon/Plasmatec de emissie afvangen en omzetten in schone lucht. Lucht ioniseren is daarbij mogelijk bij de bron of op afstand waar alle uitstoot samenkomt. Afhankelijk van uw situatie bekijken we wat voor u de beste oplossing is en indien nodig maken we voor u een speciale samenstelling.

Uw voordeel bij de Aspatec Holland lucht ionisator

Lucht ioniserenAspatec Holland werkt met een brede variatie aan standaard producten wat betreft de Plasma-ionisatoren. Deze ionisatoren zijn uitstekend inzetbaar als middel voor lucht ioniseren, maar tevens bedienen wij u graag met een maatoplossing.

 

Wij kunnen de lucht ionisator bij de bron plaatsen, waardoor de schadelijke emissie of stank gelijk gefilterd wordt. Dit is een effectieve manier om uw leidingen gezond te houden, wat als resultaat oplevert dat de leidingen minder vaak doorgespoten moeten worden. Een lucht ionisator bij de bron is echter een wat duurdere oplossing, maar u bespaart hiermee op termijn.

 

Een meer voordelige oplossing is de ‘end of type solution’, waarbij wij aan het einde van de leidingen de lucht filteren door middel van geurfilters en filtermedia. Dit is een effectieve en snelle oplossing om de uitstoot van schadelijke emissie en vieze geuren te voorkomen. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden passen wij graag een maatoplossing toe.

 

Meer weten? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze lucht ionisator en de doeltreffende oplossingen die het u kan bieden. Liever een duidelijk overzicht met alle mogelijkheden ontvangen? Dat kan natuurlijk ook, wij doen u graag een offerte toekomen.

 

Contact Offerte